Συνεχίζονται οι έρευνες για τη γυναίκα που πήδησε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη γυναίκα που πήδησε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Δημοσίευση: 11:48 π.μ. | 1/1/17
sinechizonte-i-erevnes-gia-ti-gineka-pou-pidise-apo-ti-gefira-riou-antirriou

Συμπληρώθηκε ένα 24ωρο από την εξαφάνισή της

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση της γυναίκας που
από το πρωί του Σαββάτου οπότε και πήδησε από τη γέφυρα στην θάλασσα έχει εξαφανιστεί.

Μέχρι να πέσει το σκοτάδι χθες σκάφη του λιμενικού «χτένιζαν» την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα, ενώ είχαν ενημερωθεί και τα πλοία που κάνουν το δρομολόγιο Πάτρα-Ιταλία.

Σύμφωνα με το tempo24.gr η γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της μεταξύ του δεύτερου και τρίτου πυλώνα της Γέφυρας, βγήκε και πήδηξε στη θάλασσα. Το περιστατικό φέρεται να έχει καταγραφεί από τις κάμερες κυκλοφορίας της Γέφυρας γύρω στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου. Από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να διακριβωθεί αν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα. Ωστόσο φαίνεται ότι σταθμεύει το όχημά και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κάγκελα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δ. Κυριακουλόπουλος όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Από τις 8.00 το πρωί σκάφος του λιμενικού περιπολεί στην περιοχή για τον εντοπισμό της. Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό και την αστυνομία μετά τον εντοπισμό εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στη Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το φύλο του ατόμου που αναζητείται αλλά εκτιμάται πως πρόκειται για γυναίκα,

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών