Συγκέντρωση τη Δευτέρα 9 Γενάρη στις 11 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Κορίνθου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Συγκέντρωση τη Δευτέρα 9 Γενάρη στις 11 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Κορίνθου

Δημοσίευση: 3:44 μ.μ. | 5/1/17
sygkentrwsh-th-deutera-9-genarh-stis-11-pm-mprosta-sto-dhmarxeio-korinthou

Συγκέντρωση τη Δευτέρα 9 Γενάρη στις 11 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Κορίνθου διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ενάντια στις 42 απολύσεις συμβασιούχων που πραγματοποίησε η δημοτική αρχή το προηγούμενο διάστημα

Η απόφαση για την κινητοποίηση πάρθηκε ύστερα από σύσκεψη των δυνάμεων της ΔΑΣ ΟΤΑ με τους συμβασιούχους του Δήμου που έγινε την Τετάρτη. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τη Γραμματεία Κορίνθου του ΠΑΜΕ, αλλά και από σωματεία του κλάδου, από την Αττική, τη Πάτρα αλλά και από γειτονικούς δήμους.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι εργαζόμενοι μετέφεραν τη πείρα τους τόσο από τον εμπαιγμό της διοίκησης του Δήμου, αλλά και από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Οι συμβασιούχοι επισήμαναν την ανάγκη της οργάνωσης του αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα που θέλουν να επιβάλουν κυβέρνηση και διοίκηση του Δήμου, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μπροστά στο δημαρχείο, παράσταση διαμαρτυρίας στο δήμαρχο, αλλά και στο πρόεδρο του Πρωτοδικείου Κορίνθου καθώς επίσης και συνέντευξη Τύπου. Επίσης εκλέχτηκε και τριμελής επιτροπή που θα συντονίσει τις μετέπειτα αγωνιστικές κινήσεις. 

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών