Μόνο για το παιδί της μίλησε στον εισαγγελέα η Πόλα Ρούπα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μόνο για το παιδί της μίλησε στον εισαγγελέα η Πόλα Ρούπα

Δημοσίευση: 4:13 μ.μ. | 5/1/17
ti-mono-gia-to-pedi-tis-milise-ston-isangelea-i-pola-roupa-gia-to-pedi-tis-i-pola-roupa

Εκτελέστηκαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της

Δυο καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος της Πόλα Ρούπα εκτελέστηκαν
από τον αρμόδιο εισαγγελέα. Η πρώτη απόφαση αφορά την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα και την συνολική ποινή κάθειρξης των 50 ετών και έξι μηνών (εκτιτέα 25 έτη) που της επέβαλε το 2013 το Ε' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Η δεύτερη απόφαση είναι του 2016 από το ΣΤ΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών με την οποία ορίστηκε συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα 11 ετών( εκτιτέα 10 ετη), σχετικά με έκρηξη στις 10 Απριλίου 2014, έξω από τα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει με προκήρυξη της η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της εισαγγελέως εκτελέσεως ποινών η Πόλα Ρούπα αναφέρθηκε μόνο στο θέμα του ανήλικου παιδιού της και ζήτησε να μην βρίσκεται στο νοσοκομείο αλλά να αναλάβει την φροντίδα του η μητέρα της και η αδελφή της. Ήδη, πάντως, το θέμα του παιδιού χειρίζεται η Εισαγγελία Ανηλίκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Εφετών διέταξε την κράτηση της Πόλα Ρούπα στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω των καταδικαστικών αποφάσεων ωστόσο προς το παρόν παραμένει κρατούμενη στη ΓΑΔΑ.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών