Το Ποτάμι κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για νέες αποστασίες με αφορμή τη “φυγή” Ιλχάν | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Το Ποτάμι κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για νέες αποστασίες με αφορμή τη “φυγή” Ιλχάν

Δημοσίευση: 6:28 μ.μ. | 13/1/17
to-potami-kathgorei-to-pasok-gia-nees-apostasies-me-aformh-th-fygh-ilxan

"Τελικά όντως το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στο παρελθόν", σχολιάζει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, αφήνοντας αιχμές και κατά του βουλευτή που μετακινήθηκε σήμερα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Η κυρία Γεννηματά άνοιξε πρώτη - πριν και από τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες - τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι αστείο και συνάμα θλιβερό. Ένας Βουλευτής το πρωί είναι Ποτάμι και το μεσημέρι γίνεται ΠΑΣΟΚ” σημειώνει το Ποτάμι για τον βουλευτή που μεταπήδησε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Μάλιστα όπως προσθέτει “χωρίς καμία πολιτική διαφωνία με το κόμμα του και ενώ πάντα επικροτούσε τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Ποταμιού για τη χώρα αλλά και για τη μειονότητα που εκπροσωπούσε. Οι ευθύνες αυτών που σχεδιάζουν στο παρασκήνιο νέες αποστασίες είναι τεράστιες. Δηλητηριάζουν ξανά την δημόσια ζωή. Τα κόμματα δεν μεγαλώνουν κλέβοντας τις έδρες άλλων κομμάτων” και καταλήγει σημειώνοντας: “Οι πολίτες βλέπουν και θα είναι αυστηροί με όλους αυτούς που θυσιάζουν τα πάντα στο κυνήγι της καρέκλας και - φευ - της εξουσίας”.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών