Βαρβιτσιώτης κατά Μουζάλα: Ομολογεί αποτυχία, αλλά παραμένει στη θέση του | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Βαρβιτσιώτης κατά Μουζάλα: Ομολογεί αποτυχία, αλλά παραμένει στη θέση του

Δημοσίευση: 7:24 μ.μ. | 10/1/17
varvitsiwths-kata-moyzala-omologei-apotyxia-alla-paramenei-sth-thesh-toy

Επίθεση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη κατά του Γιάννη Μουζάλα και της κυβέρνησης, για τον τρόπο χειρισμού του προσφυγικού. Τι δήλωσε για τις συνθήκες στον καταυλισμό του Ελληνικού

Τον άτυπο προσφυγικό καταυλισμό στο χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό επισκέφθηκε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αργυρούπολης-Ελληνικού Γιάννη Κωσταντάτο.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον κ. Μουζάλα κάνοντας λόγο για «άθλιες συνθήκες» οι οποίες και διαψεύδουν τον υπουργό.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για μια εγκατάσταση που από προσωρινή έγινε μόνιμη και από παράτυπη έγινε τυπική τονίζοντας πως τέτοιες καταστάσεις δεν δικαιολογούνται, μετά από τόσους μήνες και τόσα χρήματα που έχουν τεθεί στη διάθεση της Κυβέρνησης.

«Οι συνθήκες φιλοξενίας που αντίκρισα εδώ, στην "Ειδομένη της Αττικής", αντικατοπτρίζουν - πάνω από όλα - το μέγεθος της κρατικής ανικανότητας και αναλγησίας. Οι σκληρές εικόνες των παιδιών, αλλά και όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτές τις εγκαταστάσεις, θα πρέπει να στοιχειώνουν καθημερινά τα κυβερνητικά στελέχη» δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε ακόμη, ότι ο υπουργός "ομολογεί αποτυχία, αναλαμβάνει την ευθύνη, αλλά παραμένει στη θέση του".

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών