Χάνουν και την ΦΑΜΑΡ οι Μαρινόπουλοι | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Χάνουν και την ΦΑΜΑΡ οι Μαρινόπουλοι

Δημοσίευση: 2:28 μ.μ. | 13/1/17
xanoyn-kai-thn-famar-oi-marinopoyloi

Σε πλήρη κατάρρευση ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας - Η οικογένεια Μαρινόπουλου φέρεται να χάνει και τον δεύτερο βασικό της πυλώνα, την ΦΑΜΑΡ

Ενώ στην περίπτωση των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος η υπόθεση έχει βαλτώσει στην ελληνική δικαιοσύνη, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον άλλο ισχυρό βραχίωνα που ελέγχεται από την οικογένεια Μαρινόπουλου και αφορά την φαρμακοβιομηχανία ΦΑΜΑΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες κατατέθηκε από τις ελληνικές τράπεζες πρόταση για την παροχή αναχρηματοδότησης και ανάληψη της διοίκησης του ομίλου από την Pilarstone, που αποτελεί πλατφόρμα διαχείρισης δανείων που έχει σχηματισθεί από την ΚΚR.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν η συμφωνία αφορά την θυγατρική της ΦΑΜΑΡ στην Γαλλία ή το σύνολο του φαρμακευτικού ομίλου. Η ΦΑΜΑΡ (σ.σ. ΦΑρμακεία ΜΑΡινόπουλου) συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως στην παραγωγή φαρμάκων και φαρμακοκαλλυντικών στον κόσμο με εργοστάσια σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών