Αποστάσεις Λυκούδη από τη συνεργασία Ποταμιού με την «Ώρα Αποφάσεων» | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Αποστάσεις Λυκούδη από τη συνεργασία Ποταμιού με την «Ώρα Αποφάσεων»

Δημοσίευση: 7:20 μ.μ. | 13/2/17
apostaseis-lykoydh-apo-th-synergasia-potamioy-me-thn-wra-apofasewn

Ο επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς και συνεργαζόμενος με το Ποτάμι, Σπύρος Λυκούδης, παίρνει αποστάσεις από την απόφαση να συνάψει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη πολιτική συμφωνία με την πρωτοβουλία Ώρα Αποφάσεων, επιμένοντας στην ενωτική πορεία όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Action104,6 fm τόνισε ότι κάθε κινητικότητα στον ευρύτερο δημοκρατικό μεταρρυθμιστικό χώρο που στοχεύει στη συσπείρωση του συνόλου των δυνάμεων, είναι θετική.

«Οποιαδήποτε συνεργασία έχει ως επιλογή τη συγκρότηση ενός νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς έχει και τη δική μας στήριξη, των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς» είπε προσθέτοντας ότι, αν όμως η απάντηση στην αδικαιολόγητη αλαζονεία της μίας πλευράς δεν είναι η επίμονη προσπάθεια υπέρβασής της, αλλά επιμέρους κινήσεις που εξ αντικειμένου συντηρούν τις αποστάσεις, δεν είμαστε σε καλό δρόμο».

Ο κ. Λυκούδης άφησε αιχμές για την απόφαση του Ποταμιού δηλώνοντας ότι δεν παρευρέθηκε στη σχετική συνεδρίαση επειδή «ως μη ενταγμένος στο Ποτάμι, ως μη μέλος του, δεν μετέχω σε αποφάσεις για γενικές πολιτικές του επιλογές», παρά μόνο στις αμιγείς συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών