Μπέος: Ουδέποτε καθαιρέθηκα ή κρίθηκα έκπτωτος, είμαι προσωρινά σε αργία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μπέος: Ουδέποτε καθαιρέθηκα ή κρίθηκα έκπτωτος, είμαι προσωρινά σε αργία

Δημοσίευση: 9:19 μ.μ. | 10/2/17
beos-oudepote-katherethika-i-krithika-ekptotos-ime-prosorina-se-argia

«Αν κριθώ αθώος στο δικαστήριο που έχω τότε θα επιστρέψω κανονικά στη θέση μου»

«Είμαι προσωρινά σε αργία και δεν είμαι ούτε έκπτωτος ούτε έχω καμία καθαίρεση, είναι δύο διαφορετικά πράγματα», τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος σε παρέμβαση που ζήτησε να κάνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Έχω τεθεί προσωρινά σε αργία γιατί με έναν εντελώς αντισυνταγματικό νόμο συμφώνησε το ΣτΕ, του οποίου η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη και ο εισηγητής κ. Ποταμιάς ήταν υπέρ του να γίνει δεκτή η δική μου αίτηση», τόνισε ο κ. Μπέος και πρόσθεσε:

«Δεν αμφισβητώ την απόρριψη της αίτησης από το ΣτΕ, όμως είμαι προσωρινά σε αργία και δεν είμαι ούτε έκπτωτος ούτε έχω καμία καθαίρεση, είναι δύο διαφορετικά πράγματα», επισήμανε στη συνέχεια ο κ. Μπέος εξηγώντας: «Αν και εφόσον στο δικαστήριο που είναι εν εξελίξει, δικαστώ και προκύψει ότι είμαι αθώος που πιστεύω ότι είμαι, θα επιστρέψω κανονικά. Ενώ αν ήμουν έκπτωτος, δεν θα μπορούσα να επιστρέψω».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μπέος τέθηκε οριστικά σε αργία από τη δημαρχία του Βόλου μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, μιας και η προσφυγή στην οποία αιτούταν να κριθεί παράνομη η προηγούμενη σχετική απόφαση δεν έγινε αποδεκτή.

«Είμαι παρών, αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω», απάντησε ο κ. Μπέος, ερωτηθείς για το αν μπορεί να παραβρεθεί στα δημοτικά συμβούλια στον Βόλο.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών