Ενισχύουν το μπλόκο στη Νίκαια οι αγρότες από το Γερακάρι | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ενισχύουν το μπλόκο στη Νίκαια οι αγρότες από το Γερακάρι

Δημοσίευση: 12:08 μ.μ. | 6/2/17
enischioun-to-bloko-sti-nikea-i-agrotes-apo-to-gerakari

«Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και ο πανελλαδικός συντονισμός είναι μονόδρομος»

Σε κίνηση για την ενίσχυση του μπλόκου της Νίκαιας προχώρησαν οι αγρότες από το μπλόκο στο Γερακάρι,όπου εδώ και δεκατρείς μέρες βρίσκονται στο δρόμο. Οι αγρότες μετέφεραν τα τρακτέρ τους και τις δυνάμεις στη Νίκαια, με στόχο να γίνει πιο δυναμικό το μπλόκο, όπως αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ θα συμμετέχουν στην πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 7/2 στις 12.00 το μεσημέρι.

«Είμαστε μαζί με τους αγρότες της Νίκαιας. Χθες βρεθήκαμε όλοι μαζί στα Τέμπη και αύριο θα είμαστε στην Πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας» τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συλλόγου Αγιάς, Τάσος Κωστούλας, σημειώνοντας πως η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και ο πανελλαδικός συντονισμός είναι μονόδρομος.

Να υπενθυμιστεί πως οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο υλοποιούν τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων, ενώ πρόθεσή τους είναι να συντονίσουν καλύτερα τις κινήσεις τους, καλώντας στη δημιουργία ενός κοινού μετώπου με τη συμμετοχή όλων των μπλόκων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Άλλωστε, στην κατεύθυνση για τη δημιουργία κοινού μετώπου όλων των μπλόκων, ανεξάρτητα με το αν συμφωνούν με το πλαίσιο της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, ήταν και το κάλεσμα που απηύθυνε χθες ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας από τα Τέμπη, όπου αγρότες με τρακτέρ απέκλεισαν για δύο ώρες συμβολικά την εθνική οδό.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών