Γεννηματά: Ο τουρισμός είναι Εθνικό κεφάλαιο για το τόπο | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Γεννηματά: Ο τουρισμός είναι Εθνικό κεφάλαιο για το τόπο

Δημοσίευση: 2:06 μ.μ. | 11/2/17
gennhmata-o-toyrismos-einai-ethniko-kefalaio-gia-to-topo

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην εμπορική έκθεση HORECAexpo2017 και μίλησε για τους δύο πυλώνες της Ανάπτυξης της χώρας, τον τουρισμό και την αγροτική παραγωγή

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου την εμπορική έκθεση HORECAexpo 2017. "Τουρισμός και αγροτική παραγωγή είναι οι 2 βασικοί πυλώνες για την Ανάπτυξη και την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση" σημείωσε η Φώφη Γεννηματά μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης και πρόσθεσε: "Εδώ στην HORECA συναντιούνται και αναδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες της συνεργασίας τους με χαρακτηριστικό παράδειγμα το "Ελληνικό πρωινό",  που βρισκόμαστε τώρα".
Τουρισμός και αγροτική παραγωγή είναι οι 2 βασικοί πυλώνες για την Ανάπτυξη και την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε πως στέκεται στο πλευρό αυτής της προσπάθειας με νέες προτάσεις και πρωτοβουλίες καθώς όπως είπε "ο τουρισμός είναι Εθνικό κεφάλαιο για το τόπο".

Απευθυνόμενη στην κυβέρνηση σχολίασε: "Η Κυβέρνηση οφείλει να κατανοήσει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για νέα αδιέξοδα και ανευθυνότητες που θα επαναλάβουν το καλοκαίρι του 2015".

Την κα. Γεννηματά συνόδευαν στην επίσκεψή της, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Μενέλαος Μποκέας καθώς και μέλη του τομέα.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών