Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά καμπάνια εγγραφής νέων μελών | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά καμπάνια εγγραφής νέων μελών

Δημοσίευση: 6:57 μ.μ. | 13/2/17
h-neolaia-syriza-ksekina-kampania-eggrafhs-newn-melwn

Πότε θα γίνει το πρώτο Συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και τι θα συζητηθεί

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει το 1ο της Συνέδριο, στις 6-9 Απρίλη στην Αθήνα. Σε αυτό θα συζητηθούν οι Θέσεις της οργάνωσης και το Σχέδιο Καταστατικού. Ο προσυνεδριακός διάλογος θα ολοκληρωθεί
την Κυριακή, στις 2 Απρίλη με την ψήφιση των προσυνεδριακών κειμένων και την εκλογή αντιπροσώπων από τις Οργανώσεις Μελών.

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συναντηθεί και να συζητήσει με τους νέους και τις νέες σε όλη την Ελλάδα, τους μαθητές/τριες, τους φοιτητές/τριες, τους νέους/ες εργαζόμενους/ες, τους νέους μετανάστες/τριες για την καθημερινότητα τους, τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να αναδείξει ένα πολιτικό σχέδιο που θα προβάλλει λύσεις για τα προβλήματα της νεολαίας, χαράσσοντας, ταυτόχρονα, έναν άλλο δρόμο, αυτόν της συλλογικότητας, του αγώνα και της αλληλεγγύης.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της σε σχετική ανακοίνωση, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί για τα δικαιώματα της νέας γενιάς, μιας γενιάς που θα μείνει στον τόπο της για να δημιουργήσει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Το προσεχές διάστημα, η οργάνωση θα ξεκινήσει καμπάνια εγγραφής νέων μελών καθώς και σειρά εκδηλώσεων σχετικά με τα ζητήματα της εργασίας, της παιδείας και των κοινωνικών δικαιωμάτων των νέων.


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών