Κλειστή σε δύο σημεία η εθνική οδός Πατρών – Πύργου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κλειστή σε δύο σημεία η εθνική οδός Πατρών – Πύργου

Δημοσίευση: 2:21 μ.μ. | 9/2/17
klisti-se-dio-simia-i-ethniki-odos-patron-pirgou

Σε ποια σημεία κλείνουν το απόγευμα οι εθνικές οδοί

Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, με αποκλεισμούς εθνικών οδών και παραστάσεις διαμαρτυρίας. Ειδικότερα, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι αγρότες της Ηλείας
απέκλεισαν τη εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος της περιοχής Λατίφι, όπου έγινε ενημέρωση για την πρόσφατη συνάντηση στην Νίκαια της Λάρισας. Ακόμη, αναμένεται να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των αγροτών, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους.

Επίσης, αγρότες της βόρειας Ηλείας έκλεισαν περίπου τη ίδια ώρα, την εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της περιοχής Ψάρι, κοντά στην Βάρδα.

Στην Αχαΐα, οι αγρότες της Αιγιάλειας θα αποκλείσουν από τις 18:30 έως τις 21:30 την νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, ενώ σήμερα το πρωί έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΕΗ και την τράπεζα Πειραιώς. Επίσης, αγρότες της δυτικής Αχαΐας αναμένεται να κλείσουν την εθνική οδό Πατρών - Πύργου από τις 19:00 έως και τις 22:00, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.

Στην Αιτωλοακαρνανία, αγρότες θα αποκλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων από τις 19:00 έως τις 21:00 στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, κοντά στο Αιτωλικό.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών