Μήνυμα Παυλόπουλου στον πρόεδρο της Γερμανίας για παραμονή στο ευρώ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μήνυμα Παυλόπουλου στον πρόεδρο της Γερμανίας για παραμονή στο ευρώ

Δημοσίευση: 4:48 μ.μ. | 13/2/17
mhnyma-paulopoulou-ston-proedro-ths-germanias-gia-paramonh-sto-eurw

«Συμπαρασταθήκατε ειλικρινώς, αναγνωρίζοντας έτσι την αλήθεια ότι η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέλος του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος

Σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της χώρας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισημαίνει την αγαστή συνεργασία που είχε μαζί του και υπογραμμίζει ότι η ενωμένη Ευρώπη δεν νοείται χωρίς την Ελλάδα στους κόλπους της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παυλόπουλος υποστήριξε ότι στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον κ. Σταϊνμάγερ για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην Ελλάδα «τόσον ως προς τη δεδομένη πορεία της εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης, όσον και ως προς την υπεράσπιση των εθνικών της θεμάτων που, αυτονοήτως, είναι και ευρωπαϊκά θέματα».

«Συμπαρασταθήκατε ειλικρινώς, αναγνωρίζοντας έτσι την αλήθεια ότι η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέλος του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος όχι μόνο για δικό της όφελος αλλά και διότι η ολοκληρωμένη Ευρώπη δεν νοείται χωρίς την Ελλάδα στους κόλπους της», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών