Μητσοτάκης: «Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις» | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μητσοτάκης: «Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις»

Δημοσίευση: 3:07 μ.μ. | 9/2/17
mhtsotakhs-h-xxwra-xreiazetai-mia-kybernhsh-filikh-pros-tis-ependyseis

Διαφορετικό αφήγημα, κυρίως μέσα από νέες επενδύσεις και σταθερό φορολογικό σύστημα, θεωρεί ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως χρειάζεται για να βγει η χώρα από την κρίση

Όπως τόνισε κατά την επίσκεψή του στο βιομηχανικό πάρκο Σχιστού, «η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε με εκπροσώπους εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που, όπως του επισήμαναν, έχουν να κάνουν με την έλλειψη ενός σταθερού φορολογικού και νομικού πλαισίου.

Οι επιχειρηματίες τόνισαν την ανάγκη να λειτουργήσουν ξανά τα ναυπηγεία στην περιοχή με στόχο να επαναπατριστούν τα 14 δισ. δολάρια που έφερνε η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στη χώρα.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Ν.Δ. επισήμανε πως η χώρα «χρειάζεται μια κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις». «Αντί να τσακωνόμαστε για το παρελθόν ας μιλήσουμε για το μέλλον» είπε, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα έχει βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα πρέπει να αναδείξει.

Σημείωσε ακόμη ότι η χώρα θα πρέπει η χώρα να έχει μια ξεκάθαρη πολιτική στη ναυτιλία και στάθηκε ιδιαίτερα στην Cosco, επισημαίνοντας τις ευκαιρίες που δίνονται να αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική ο κλάδος.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών