Μήνυση κατέθεσε η Μάγδα Φύσσα για τα επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μήνυση κατέθεσε η Μάγδα Φύσσα για τα επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Δημοσίευση: 6:20 μ.μ. | 15/2/17
minisi-katethese-i-magda-fissa-gia-ta-episodia-sti-diki-tis-chrisis-avgis

Έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων και απειλών, από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, αναφέρουν οι δικηγόροι της οικογένειας

Μήνυση κατ’  αγνώστων για εξύβριση και προσβολή μνήμης νεκρού κατέθεσε στην Ασφάλεια Πειραιά,
η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι δικηγόροι της «κατά τα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Εφετείο Αθηνών, και αφού είχαν αποσυρθεί τα μέλη του Δικαστηρίου, η Μάγδα Φύσσα  έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων και απειλών, από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν εντός της αίθουσας και ενώπιον πλήθους κόσμου και αστυνομικών δυνάμεων. Κατόπιν αυτού, προέβη σήμερα σε υποβολή μήνυσης-έγκλησης κατ’ αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της, Παύλου Φύσσα.

Αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές την ταυτοποίηση των ατόμων που τέλεσαν τις ανωτέρω παράνομες πράξεις, κατόπιν της ακριβούς περιγραφής τους, αλλά και λοιπών στοιχείων και φωτογραφικού υλικού που εκείνη εισέφερε.

Επίσης, αναμένουμε από τα ΜΜΕ να επιδείξουν στο μέλλον το ίδιο ενδιαφέρον και για τα συντριπτικά στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής που αναδεικνύονται σε κάθε δικάσιμο».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών