Μοσκοβισί σε Παυλόπουλο: Αδιανόητο να φανταστούμε την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μοσκοβισί σε Παυλόπουλο: Αδιανόητο να φανταστούμε την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης

Δημοσίευση: 12:22 μ.μ. | 15/2/17
moskovisi-se-paylopoylo-adianohto-na-fantastoume-thn-ellada-ektos-eyrwzwnhs

"Θα ρίχνω λοιπόν πάντα γέφυρες με τις Βρυξέλλες αλλά θα είμαι ένας φίλος απαιτητικός", είπε ο ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Του απενεμήθη το παράσημο του μεγαλόσταυρου του τάγματος του φοίνικα

"Έίναι αδιανόητο να φανταστούμε την Ελλάδα εκτός της καρδιάς της Ευρωζώνης", τόνισε ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

"Αυτή τη μάχη που διεξάγω εδώ και χρόνια θα συνεχίσω να την δίνω", προσέθεσε και σημείωσε πως "η Ελλάδα είναι σαν τον φοίνικα, επιδεικνύει πάντα το θάρρος με τους ηγέτες της. Θα ρίχνω λοιπόν πάντα γέφυρες με τις Βρυξέλλες αλλά θα είμαι ένας φίλος απαιτητικός".

Ο Προκόπης Παυλόπουλος απένειμε στον Πιερ Μοσκοβισί το παράσημο του μεγαλόσταυρου του τάγματος του φοίνικα, σημειώνοντας πως ως επίτροπος ΕΕ έχει συμβάλει τα μέγιστα για υπεράσπιση της ενότητας της ΕΕ και του σκληρού πυρήνα της.

"Η δράση σας πολύ θετική για τη χώρα μου. Η διακινδύνευση της θέσης της Ελλάδας εντός ευρώ είναι διακινδυνευςη της ίδιας της ευρώ ζώνης. Ασκείται λοιπόν στον ανώτατο βαθμό τα καθήκοντά σας", κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών