Μουζάλας: Όποιος αισθάνεται καταπιεσμένος μέσα στο Ελληνικό είναι ελεύθερος να φύγει (βίντεο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μουζάλας: Όποιος αισθάνεται καταπιεσμένος μέσα στο Ελληνικό είναι ελεύθερος να φύγει (βίντεο)

Δημοσίευση: 12:25 μ.μ. | 6/2/17

«Δεν υπάρχει καμία απεργία πείνας - Δεν θέλουμε βία, δεν θα ασκήσουμε βία»

«Ψευδή είδηση» χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής την απεργία πείνας στο Ελληνικό, μια είδηση που κυκλοφόρησε με επίσημη ανακοίνωσε επισήμως την Κυριακή το ΚΕΕΡΦΑ.

Όπως είπε ο υπουργός, «όποιος αισθάνεται καταπιεσμένος μέσα στο Ελληνικό είναι ελεύθερος να φύγει» και τόνισε ότι «το υπουργείο κάνει ότι μπορεί». «Δεν θέλουμε βία, δεν θα ασκήσουμε βία» είπε ο υπουργός και επεσήμανε ότι «κάποιοι πήγαν να γρονθοκοπήσουν εμένα και κάποιοι τους αστυνομικούς».

«Είναι ψευδής είδηση η απεργία πείνας στο Ελληνικό. Οι αλληλέγγυοι προσφέρουν κακή υπηρεσία δημιουργώντας αναστάτωση» τόνισε ο κ. Μουζάλας.

«Οι λεγόμενοι απεργοί πείνας απαγόρευσαν χθες την είσοδο των φορτηγών που φέρνουν το φαγητό και το φέραμε από την πίσω πόρτα» είπε ο κ. Μουζάλας και έκανε λόγο για παραβίαση του νόμου στο Ελληνικό.

«Κατανοώ τον πόνο αυτών των ανθρώπων και τη δυσκολία τους» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε παραβίαση των νόμων του κράτους».

«Κατανοώ τον πόνο αυτών των ανθρώπων αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους για να στηθούν χειραγωγημένα σκηνικά», είπε ο υπουργός και πρόσθεσε:

«Η σημερινή μου κίνηση σηματοδοτεί κάτι. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με πολλά λάθη και αδυναμίες. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια χωρίς ιδεοληψίες και προκαταλήψεις συνεχίζοντας να τιμάμε την έννοια του πρόσφυγα αλλά και του μετανάστη. Εφόσον εφαρμόζονται οι ελληνικοί νόμοι, όπως είδατε πήρα το λουκέτο και συμβολικά το παρέδωσα στον διευθυντή της αστυνομίας. Οποιος αισθάνεται εγκλωβισμένος εδώ είναι ελεύθερος να φύγει και να υποστεί τις συνέπειες».


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών