Νικολόπουλος: Να μην ισχύσει η μείωση του ποσοστού στις προσλήψεις πολυτέκνων | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Νικολόπουλος: Να μην ισχύσει η μείωση του ποσοστού στις προσλήψεις πολυτέκνων

Δημοσίευση: 4:50 μ.μ. | 12/2/17
nikolopoulos-na-mhn-isxysei-h-meiwsh-tou-posostou-stis-proslhpseis-polyteknwn

«Να αποσυρθεί η απαράδεκτη διάταξη»

Άμεσα ευαισθητοποιήθηκε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, μόλις πληροφορήθηκε ότι επιχειρείται η μείωση, 5% του ποσοστού στις προσλήψεις πολυτέκνων (γονέων και παιδιών) από το Δημόσιο.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ήδη κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, συνταυτιζόμενος με την θέση της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά 208.000 πολύτεκνες οικογένειες.

Η Συνομοσπονδία απέστειλε επιστολή στο Νίκο Νικολόπουλο και τονίζει ότι προβλέπεται η μείωση του ισχύοντος ποσοστού 20% στο άρθρο 25 του σχεδίου νόμου που έχει συντάξει το υπουργείο Εσωτερικών. Η εν λόγω διάταξη χαρακτηρίζεται απαράδεκτη και αντισυνταγματική, ενώ το χειρότερο είναι ότι το Υπουργείο προχώρησε στην σύνταξή της χωρίς να την αιτιολογεί. Και τι να πει, άλλωστε; Ότι στόχος τούτης της κυβέρνησης είναι να καταρριφθούν όλα τα ρεκόρ υπογεννικότητας;

Καταλήγοντας στην ερώτησή του ο Νίκος Νικολόπουλος, ζητάει, στην ουσία εξηγήσεις από τον Υπουργό και τον καλεί ν’ αποσύρει την απαράδεκτη διάταξη που πλήττει και απογοητεύει τους πολύτεκνους της χώρας μας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών