Πάει για ρεκόρ Γκίνες το «Κυνήγι του Θησαυρού» στο Ρέθυμνο | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάει για ρεκόρ Γκίνες το «Κυνήγι του Θησαυρού» στο Ρέθυμνο

Δημοσίευση: 10:43 π.μ. | 12/2/17
pai-gia-rekor-gkines-to-kinigi-tou-thisavrou-sto-rethimno

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 1.500 κυνηγοί

Στο βιβλίο Γκίνες προσπαθούν να περάσουν οι συμμετέχοντες στο 28ο Κυνήγι του Θησαυρού, το οποίο ξεκίνησε
χθες Σάββατο και θα ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή στο εορταστικό Ρέθυμνο, οι κάτοικοι και επισκέπτες του οποίου δηλώνουν παρόν στο μήνυμα του φετινού καρναβαλιού «Συγκάτοικοι στο Όνειρο».

Η καρναβαλική ομάδα που διοργανώνει το Κυνήγι του Θησαυρού οι ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ, ήδη έχουν καταμετρήσει πάνω από 1.500 παίχτες κυνηγούς, και όπως όλα δείχνουν σήμερα μετά και τη σύμφωνη γνώμη του 'Αγγλου κριτή, που βρίσκεται για το λόγο αυτό στο Ρέθυμνο, το ρεκόρ συμμετοχής για το ρεκόρ Γκίνες θα επιτευχθεί, θα σπάσει όπως λέγεται στη γλώσσα των ρεκόρ.

Παρά τον άστατο καιρό στην πόλη του Ρεθύμνου με βροχή και ανέμους, από το πρωί οι ομάδες και οι συμμετέχοντες, με πλούσια διάθεση, κέφι και χαρούμενη διάθεση, βρίσκονται στην προετοιμασία τόσο για το Ρεκόρ όσο και για την αυριανή αναζήτηση του Θησαυρού, που αποτελεί τη συνέχεια του διαδικτυακού κυνηγιού στο οποίο υπάρχουν οι γρίφοι, τους οποίους οι συμμετέχοντες καλούνται σε πρώτο επίπεδο να λύσουν. Στο παιχνίδι αυτό υπάρχει έντονη η διάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς με τις ομάδες να καταθέτουν φάρμακα, ρούχα και τρόφιμα όπου τους ζητηθεί.

Οι δρόμοι του Ρεθύμνου γεμάτοι κόσμο με καλή διάθεση «προετοιμάζονται» και αυτοί για το μεγάλο Καρναβάλι στις 26 Φεβρουαρίου όπου 36 ομάδες, 30 άρματα φτιαγμένα από τις ομάδες και τους 16.000 καρναβαλιστές να επισφραγίζουν την ποιότητα και την ιστορικότητα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού που τα αποτυπώματα του υπάρχουν ακόμα και πριν το 1890.


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών