Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στον κόμβο Κουρτέση | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στον κόμβο Κουρτέση

Δημοσίευση: 1:27 μ.μ. | 7/2/17
patra-kykloforiakes-rythmiseis-apo-ayrio-ston-kombo-kourtesh

Λόγω της κατασκευής κόμβου εισόδου στη Μικρή Περιμετρική 

Στα πλαίσια των εργασιών για την κατασκευή της Α ́ φάσης ισόπεδου κόμβου εισόδου (Κουρτέση) του Υποέργου για την «Κατασκευή της Μικρής Περιμετρικής Πατρών» και προς διευκόλυνση της
κυκλοφορίας και αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στο τμήμα της ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών από την οδό Αχαϊκής Συμπολιτείας έως την συμβολή των οδών Κιθαιρώνος και Αγ. Σοφίας.

α)Η κίνηση των οχημάτων από την ΝΕΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ προς Μικρή Περιμετρική Πατρών στην συμβολή με την οδό Αχαϊκής Συμπολιτείας στο φωτεινό σηματοδότη τροποποιείται με δυνατότητα αριστερής στροφής στο ρεύμα εισόδου μόνο προς την οδό Αχαϊκής Συμπολιτείας.

β) Η ροή εισόδου προς την οδό Αγ. Σοφίας συνεχίζει ως έχει σήμερα.

γ) Η κίνηση των οχημάτων από την οδό Αχαϊκής Συμπολιτείας αριστερά προς την οδό Αγ. Σοφίας, στο φωτεινό σηματοδότη της συμβολής των οδών Αχαϊκής Συμπολιτείας και εθνικής οδού καταργείται.

δ) Η πρόσβαση των οχημάτων από την συνοικία προς την οδό Αγ. Σοφίας θα υλοποιείται διαμέσου των οδών: Κονίτσης, Ξάνθης και Φλωρίνης για να καταλήγουν στην οδό Πανεπιστημίου.

ε) Η κίνηση των οχημάτων από την οδό Αχαϊκής Συμπολιτείας δεξιά προς την Αθήνα, στο φωτεινό σηματοδότη της συμβολής των οδών Αχαϊκής Συμπολιτείας και εθνικής οδού, θα λειτουργεί κανονικά, όπως είναι σήμερα, με παράλληλη σήμανση για υποχρεωτική πορεία προς τα δεξιά

στ) Η κυκλοφορία της οδού Κορίνθου σαν έξοδος της πόλης δεν επηρεάζεται.

ζ) Η κίνηση των οχημάτων ανόδου και καθόδου επί της οδού Αγ. Σοφίας από την οδό Κορίνθου προς το Σχολικό συγκρότημα 2ου ΕΠΑΛ, θα διεξάγεται κανονικά, όπως είναι σήμερα, για την εξυπηρέτηση του σχολικού συγκροτήματος και την αποσυμφόρηση της περιοχής από σταθμευμένα οχήματα, θα δημιουργηθεί προσωρινά χώρος στάθμευσης επί του δεξιού κλάδου της Μικρής Περιμετρικής Πάτρας, που είναι τώρα μη προσπελάσιμος στο κοινό.

η) Η αστική συγκοινωνία δεν επηρεάζεται από τις εργασίες της παρούσας φάσης.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν κατά το χρονικό διάστημα από 08/02/2017 έως 15/3/2017, επιτρεπομένης της κυκλοφορίας των οχημάτων σε ένα τμήμα της ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών από την οδό Αγ. Σοφίας προς την οδό Αχαϊκής Συμπολιτείας με φορά κίνησης των οχημάτων προς Αθήνα την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/02/2017 και από ώρες 12:00-24:00, λόγω των πολλαπλών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύουν στην πόλη στα πλαίσια της Κεντρικής Καρναβαλικής Παρέλασης, προς διευκόλυνση της κίνησης οχημάτων από την Πάτρα προς Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών