Πάτρα: Την ερχόμενη Δευτέρα απολογείται ο δικηγόρος «μαϊμού» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πάτρα: Την ερχόμενη Δευτέρα απολογείται ο δικηγόρος «μαϊμού»

Δημοσίευση: 3:42 μ.μ. | 11/2/17
patra-thn-erxomenh-deutera-apologeitai-o-dikhgoros-maimou

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει και η Φιλανδή σύντροφος του

Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο δικηγόρος «αράχνη» αλλά και η 55χρονη Φιλανδή σύντροφος του θα περάσουν την πόρτα ανακριτή.

Οι δύο δράστες διατηρούσαν δικηγορικό γραφείο στην Πάτρα και αναλάμβαναν πολλές υποθέσεις που χρειάζονται νομική παρέμβαση, όπως διευθέτηση διαφορών για ακίνητα, συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς , ρυθμίσεις δανείων.

Ο 59χρονος παρουσιαζόταν στους πολίτες, ως δικηγόρος, αναλαμβάνοντας υποθέσεις τους προς διεκπεραίωση και τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ προκειμένου να πείσει τα θύματά του ότι προβαίνει σε ενέργειες αναφορικά με τις υποθέσεις που χειρίζεται, κατάρτιζε με την συνδρομή της 55χρονης, σωρεία πλαστών εγγράφων, όπως διαθηκών, γνησίων υπογραφής, ενσήμων και άλλων εγγράφων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο γραφείο του 59χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν σωρεία καταρτισμένων πλαστών εγγράφων και περισσότερους από εκατό φακέλους με υποθέσεις πολιτών, η εξέταση των οποίων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί είκοσι πέντε περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών, ενώ το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος, που αποκόμισαν οι δράστες, ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών