Πάτρα: Του σέρβιραν μακαρονάδα… με καρφί | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πάτρα: Του σέρβιραν μακαρονάδα… με καρφί

Δημοσίευση: 10:55 π.μ. | 17/2/17
patra-tou-serbiran-makaronada-me-karfi

Σε γνωστό εστιατόριο   

Δεν πίστευε στα μάτια του πελάτης γνωστού εστιατορίου στην Πάτρα όταν άρχισε να τρώει μία
μακαρονάδα που είχε παραγγείλει και η οποία του είχε σερβιριστεί… σε τραπέζι του καταστήματος. Το κατάστημα είναι σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, όμως είναι συμφερόντων… εκτός Πατρών!

Με γουρλωμένα τα μάτια ο πελάτης διαπίστωσε πως μεταξύ των καλοβρασμένων μακαρονιών υπήρχε… και ένα καρφί! Μικρό βέβαια σε μέγεθος (πιθανόν να ηταν καρφί κορνίζας) ωστόσο… ικανό να κάνει μεγάλη ζημιά αν το κατάπινε!

Αμέσως φώναξε υπάλληλο του καταστήματος! Ο σερβιτόρος είδε το καρφί, σίγουρα ένιωσε έκπληξη αλλά περιορίστηκε στο να ζητήσει συγγνώμη!

Αλλαξε φυσικά το πιάτο, ζήτησε και πάλι συγγνώμη, και προφανώς θεώρησε πως η όλη διαδικασία εντάσσετο … σε ένα λάθος του καταστήματος στην κουζίνα! Λάθος όμως το οποίο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τον πελάτη! Γιατί έτσι και δεν έβλεπε το καρφί και πιθανόν από λαιμαργία «κατέβαζε» γρήγορα την πηρουνιά… το λιγότερο που θα είχε πάθει είναι τραυματισμός στο στόμα ή… και διάτρηση στομάχου!

Και ενώ ο πελάτης είχε δικαιολογημένα πανικοβληθεί αναλογιζόμενος τι θα μπορούσε να του είχε συμβεί και αναμενόμενα πως… θα κατέληγε στο Νοσοκομείο, ο σερβιτόρος περιορίστηκε να του πει: «θα σας αλλάξουμε τη μακαρονάδα. Συγγνώμη, συμβαίνουν αυτά»! «Συμβαίνουν αυτά»; Δηλαδή έχει ξαναγίνει; Δεν γνωρίζουμε απλά μας έκανε εντύπωση η απάντηση.
Οντως μετά από λίγο ήρθε μία άλλη μακαρονάδα την οποία ο πελάτης… εξέτασε προσεκτικά πριν την φάει. Οσο για το κατάστημα; «Αποζημίωσε» το παρ’ ολίγον θύμα του… με μία κρέπα! Του έκανε μία κρέπα γλυκού δώρο (2 – 2,5 ευρώ είναι η αξία της)… μετά τη μακαρονάδα! Ο πελάτης πλήρωσε τον λογαριασμό και αποχώρησε. Και έκανε τον σταυρό του που ήταν παρατηρητικός και είδε το καρφί!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΟΣΜΟΣ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών