Πελετίδης: Περιμένω το Δικαστήριο να κάνει το καθήκον του | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πελετίδης: Περιμένω το Δικαστήριο να κάνει το καθήκον του

Δημοσίευση: 3:05 μ.μ. | 13/2/17
peletidhs-perimenw-to-dikasthrio-na-kanei-to-kathhkon-tou

«Σήμερα δικάζεται το σύνολο του Πατραϊκού λαού»   

Πριν την έναρξη της δίκης, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα δεν δικάζεται ο Δήμαρχος Πατρέων, αλλά το σύνολο του Πατραϊκού λαού, που δεν θέλει να έχουμε εγκληματικές, ναζιστικές οργανώσεις, των οποίων τις πράξεις έχει ζήσει η ανθρωπότητα. Έχουμε κι εμείς βιώσει τι θα πει ναζιστική οργάνωση, με τα Προσφυγικά και τα Καλάβρυτα. Ο κόσμος που βρίσκεται εδώ σήμερα συγκεντρωμένος, το κάνει γιατί θέλει να υπερασπιστεί τις ανθρώπινες αξίες, να χτυπήσει το ρατσισμό κι εκείνες οι απόψεις που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της πόλης.

Στο ερώτημα τι περιμένει από το Δικαστήριο, ο Δήμαρχος απάντησε: «Το καθήκον του. Το οποίο είναι να σταθεί με τον Ελληνικό, τον Πατραϊκό λαό και να σταματήσει την πορεία αυτών που στάζουν δηλητήριο, διχάζουν και αμαυρώνουν με τα εγκλήματά τους, την ζωή του τόπου μας».

Εν τω μεταξύ, παραμένει έξω από τα Δικαστήρια πλήθος που συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί για να υποστηρίξει αγωνιστικά τον Δήμαρχο Πατρέων, ο οποίος, υπενθυμίζεται ότι διώκεται ύστερα από μήνυση της Χρυσής Αυγής και να απαιτήσει να σταματήσει η δίωξή του και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.

/**/

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών