Προσφυγή στο ΣτΕ κατά του ασφαλιστικού καταθέτουν αγρότες και κτηνοτρόφοι | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά του ασφαλιστικού καταθέτουν αγρότες και κτηνοτρόφοι

Δημοσίευση: 12:48 μ.μ. | 8/2/17
prosfigi-sto-ste-kata-tou-asfalistikou-katathetoun-agrotes-ke-ktinotrofi

Ήδη δικηγόρος ετοιμάζει την προσφυγή

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά του ασφαλιστικού νόμου άνθρωποι
του πρωτογενούς τομέα της χώρας, όπως γνωστοποίησε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αγρότης από τη Δράμα, Χρήστος Γκόντιας, μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.

«Ήδη η δικηγόρος μας ετοιμάζει την προσφυγή και βρισκόμαστε στο στάδιο συγκέντρωσης υπογραφών από αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην επαγγελματική πλέον προσπάθεια που κάνουμε» τόνισε ο κ. Γκόντιας και πρόσθεσε: «Εμείς είπαμε φέτος ότι απέχουμε από τις αγροτικές κινητοποιήσεις στους δρόμους. Ποτέ δεν είπαμε ότι σταματάμε να αγωνιζόμαστε για την επιβίωση και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα».

Η πρωτοβουλία για την προσφυγή των αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων και άλλων εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα στο ΣτΕ κατά του ασφαλιστικού νόμου, γνωστοποιήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη σελίδα του Farmer Union. «Καλούμε όλους τους Έλληνες που απασχολούνται στον κλάδο να συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται, ανεξάρτητα με τις όποιες πολιτικές πεποιθήσεις έχουν» επισήμανε ο κ. Γκόντιας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών