Στα πράσινα φανάρια επέστρεψαν οι αγρότες της Μακεδονίας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Στα πράσινα φανάρια επέστρεψαν οι αγρότες της Μακεδονίας

Δημοσίευση: 2:05 μ.μ. | 10/2/17
sta-prasina-fanaria-epestrepsan-i-agrotes-tis-makedonias

Είχαν αποκλείσει για 24ωρες τον κεντρικό οδικό κόμβο προς και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Πίσω στο αρχικό μπλόκο που έστησαν στις 30/1, στα πράσινα φανάρια (πριν τη διασταύρωση αεροδρομίου), επέστρεψαν αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας, που στις 13:00 ολοκλήρωσαν τον 24ωρο αποκλεισμό του
κεντρικού οδικού κόμβου προς και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν, με μεγάλες καθυστερήσεις, μέσω της μοναδικής παρακαμπτηρίου οδού από ξενοδοχείο που βρίσκεται παράλληλα.

«Θα συνεχίσουμε τον επ' αόριστον αποκλεισμό στα πράσινα φανάρια», διεμήνυσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Παπαδάκης, κτηνοτρόφος από τα Σήμαντρα Χαλκιδικής, προσθέτοντας «όσο η κυβέρνηση μας απαξιώνει, τόσο εμείς θα εντείνουμε τις κινητοποιήσεις μας».

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας και όσων συντάσσονται με αυτήν, αφορά στο να ορίσει η ελληνική κυβέρνηση ακριβής ημερομηνία συνάντησής τους, με τον πρωθυπουργό-είτε υπό την εποπτεία του- και τους αρμόδιους υπουργούς (Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων). Υπενθυμίζεται ότι στο μπλόκο στα πράσινα φανάρια συμμετέχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Χαλκιδικής και πολλών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών