Πάτρα: Στο πλευρό Γαλιατσάτου και Πελετίδη ο ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάτρα: Στο πλευρό Γαλιατσάτου και Πελετίδη ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 7:33 μ.μ. | 15/2/17
sto-pleyro-galiatsatoy-kai-peletidh-o-syriza

"Ο αγώνας του Θ. Γαλατσιάτου κατά του φασισμού και του ρατσισμού αξίζει να στηριχθεί ολόπλευρα", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μήνυση της Χρυσής Αυγής κατά του περιφερειάρχη

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, κατά του οποίου έχει κινηθεί δικαστικά η νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Θ. Γαλιατσάτος διώκεται ποινικά επειδή εξαίρεσε τον βουλευτή Κέρκυρας της ΧΑ, Ι. Αϊβατίδη, από τον κατάλογο των επισήμων προσώπων στην κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το 2015», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως τα κηρύγματα μίσους και οι φασιστικές κορώνες δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία.

Η τακτική της ΧΑ να προχωρά σε κινήσεις εκφοβισμού, όπως έκανε και με τον δήμαρχο Πατρέων, Κ. Πελετίδη, μέσω μηνύσεων, θα πέσει στο κενό. Ο αγώνας του Θ. Γαλατσιάτου, όπως και κάθε άλλου αιρετού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατά του φασισμού και του ρατσισμού αξίζει να στηριχθεί ολόπλευρα».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών