Συνάντηση Αβραμόπουλου - Θεοδωράκη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Συνάντηση Αβραμόπουλου - Θεοδωράκη

Δημοσίευση: 4:21 μ.μ. | 14/2/17
synanthsh-avramopoyloy-theodwrakh

Ο Επίτροπος παρέθεσε δείπνο εργασίας στον επικεφαλής του Ποταμιού, που επισκέπτεται το Στρασβούργο - Συζήτησαν για σχέσεις ΕΕ- Τουρκίας και αξιολόγηση

Δείπνο εργασίας παρέθεσε χτες το βράδυ ο Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Μετανάστευσης & Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος στον Σταύρο Θεοδωράκη που επισκέπτεται αυτές τις μέρες το Στρασβούργο.

 Στο τραπέζι παρακάθισαν και οι ευρωβουλευτές του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος. Η συζήτηση ήταν εφ' όλης της ύλης, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση για τις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.

Ο κ. Αβραμόπουλος κατέχοντας το σημαντικό χαρτοφυλάκιο της μετανάστευσης διατηρεί συνεχή επαφή με τον πρόεδρο Ερντογάν προσπαθώντας να θέσει ευρωπαϊκά πλαίσια στην μεταναστευτική του πολιτική. Βεβαίως το άλλο θέμα που απασχόλησε ήταν η δεύτερη αξιολόγηση καθότι ο κ. Αβραμόπουλος, όπως και το σύνολο των επιτρόπων, επιδιώκουν το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης μέσα στις επόμενες μέρες γεγονός που θα διαλύσει οριστικά την επικίνδυνη φιλολογία γύρω απ' το Grexit.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών