Τσικνοπέμπτη στο Λατίφι για τους αγρότες της Ηλείας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τσικνοπέμπτη στο Λατίφι για τους αγρότες της Ηλείας

Δημοσίευση: 5:59 μ.μ. | 15/2/17
tsiknopempth-sto-latifi-gia-tous-agrotes-ths-hleias

Νέος γύρος κινητοποιήσεων

Τσικνοπέμπτη στο μπλόκο του Λατιφίου θα κάνουν οι αγρότες της Ηλείας, προετοιμάζοντας τον νέο γύρο κινητοποιήσεων μετά τη συμμετοχή τους στο χθεσινό αγροτικό συλλαλητήριο που οργάνωσε στην Αθήνα η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων της Νίκαιας, με συμμετοχή 5.000 αγροτών, εκ των οποίων πάνω από 100 Ηλείοι.

«Επιστρέφουμε τις ακάλυπτες επιταγές στην επιτροπή», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ, Χρ. Γιαννόπουλος, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στο μπλόκο του Λατιφίου την Τσικνοπέμπτη, όπου και θα συζητηθεί η κατάσταση και θα αποφασιστεί η μορφή των επόμενων κινητοποίησεων. Ωστόσο, το πλάνο των άμεσων δράσεων έχει ήδη καταρτιστεί, καθώς την Παρασκευή θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία αγροτών στο περιφερειακό συμβούλιο, όπου θα γίνει συζήτηση για τους δασικούς χάρτες.

Για την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί πανηλειακό αγροτοκτηνοτροφικό συλλαλητήριο στην πλατεία 25ης Μαρτίου στον Πύργο για τους δασικούς χάρτες, ενώ την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου η ΟΑΣΗ θα είναι δίπλα στους αγρότες που δικάζονται στην Αμαλιάδα για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του 2014.

Πηγή: patrisnews.com

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών