Τζανακόπουλος: Επιδιώκουμε μια συμφωνία, χωρίς υποχωρήσεις στις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Τζανακόπουλος: Επιδιώκουμε μια συμφωνία, χωρίς υποχωρήσεις στις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ

Δημοσίευση: 1:45 μ.μ. | 7/2/17
tzanakopoylos-epidiwkoyme-mia-symfwnia-xwris-ypoxwrhseis-stis-paraloges-apaithseis-toy-dnt

Θα έχουμε θετική εξέλιξη, διαβεβαίωσε κατηγορηματικά σχετικά με την αξιολόγηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

"Η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται με μοναδικό γνώμονα την ολοκλήρωση της β΄αξιολόγησης προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας", είπε.

Η κυβέρνηση επιμένει και εργάζεται με προσήλωση, ώστε να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό η β' αξιολόγηση, τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

"Επιδιώκουμε μια συμφωνία κοινωνικά βιώσιμη χωρίς υποχωρήσεις στις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ", πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

"Το 2016 έχει κλείσει με θετικό ρυθμό ανάπτυξης αλλά και με υπεραπόδοση των εσόδων τουλάχιστον 1%", τόνισε.

Μεταξύ άλλων, είπε πως "η ΝΔ επιθυμεί ακόμη και την καταστροφή της χώρας αρκεί αυτό να οδηγήσει στην παλινόρθωση του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος στην εξουσία. Σε αντίθεση με αυτά, η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται με μοναδικό γνώμονα την ολοκλήρωση της β΄αξιολόγησης προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας".

"Θα έχουμε θετική εξέλιξη", προσέθεσε και υπογράμμισε πως "συνηγορούν σε αυτό ο συσχετισμός που διαμορφώνεται στην ΕΕ και η διάθεση λήψης θετικών πρωτοβουλιών από όλα τα μέρη".

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών