Αυτοί είναι οι τέσσερις νεκροί του μοιραίου ελικοπτέρου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αυτοί είναι οι τέσσερις νεκροί του μοιραίου ελικοπτέρου

Δημοσίευση: 7:34 μ.μ. | 19/4/17

Τα στοιχεία των στελεχών του Στρατού Ξηράς δόθηκαν από το υπουργείο Άμυνας

Τέσσερα στελέχη του Στρατού Ξηράς έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του ελικοπτέρου στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Μια συνάδελφός τους επέζησε, αλλά νοσηλεύεται τραυματισμένη.


Υποστράτηγος (Τεθωρακισμένων) Ιωάννης Τζανιδάκης

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο υποστράτηγος (Τεθωρακισμένων) Ιωάννης Τζανιδάκης, είχε προαχθεί με τις φετινές κρίσεις και τοποθετήθηκε ως υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς. Η προηγούμενη θέση του, ως ταξιάρχου, ήταν διευθυντής του Ε κλάδου στο ΓΕΕΘΑ. Ήταν τάξεως 1984.


Συνταγματάρχης (Τεθωρακισμένων) Θωμάς Αδάμος (50 ετών)

Ο συνταγματάρχης (Τεθωρακισμένων) Θωμάς Αδάμος, ήταν 50 ετών και ήταν διευθυντής ασφαλείας στην 1η Στρατιά. Ήταν τάξεως 1989.


Ταγματάρχης (Αεροπορίας Στρατού) Δημοσθένης Γούλας (35 ετών)

Ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου, ταγματάρχης (Αεροπορίας Στρατού) Δημοσθένης Γούλας, ήταν 35 ετών και είχε συμπληρώσει 1.620 ώρες πτήσεως στα ελικόπτερα αυτού του τύπου.


Υπολοχαγός (Αεροπορίας Στρατού) Κωνσταντίνος Χατζής (28 ετών)

Ο συγκυβερνήτης, υπολοχαγός (Αεροπορίας Στρατού) Κωνσταντίνος Χατζής, ήταν 28 ετών και είχε συμπληρώσει 405 ώρες πτήσεως στα συγκεκριμένα ελικόπτερα.

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης


Αρχιλοχίας (Αεροπορίας Στρατού Βασιλική Πλεξίδα (26 ετών)

Η αρχιλοχίας (Αεροπορίας Στρατού Βασιλική Πλεξίδα, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης) είναι 26 ετών.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας, η νεκροψία-νεκροτομή των τεσσάρων άτυχων στρατιωτικών που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε το πρωί στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας.

Στο νοσοκομείο μετέβη νωρίτερα, ο αρχηγός του ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται συγγενείς και φίλοι των θυμάτων, αλλά και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών