Απέχουν και σήμερα από τα καθήκοντά τους οι συμβολαιογράφοι | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Απέχουν και σήμερα από τα καθήκοντά τους οι συμβολαιογράφοι

Δημοσίευση: 10:17 π.μ. | 19/4/17

Δεν διενεργούνται πλειστηριασμοί

Συνέχιση της αποχής από τη διενέργεια πλειστηριασμών κατοικίας αποφάσισε για σήμερα η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η αποχή αφορά πλειστηριασμούς της κατοικίας οφειλέτη-φυσικού προσώπου, με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, μόνο κατ' εξαίρεση θα διεξάγονται πλειστηριασμοί, κατόπιν χορήγησης άδειας από τους Συλλόγους ή τη Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η συντονιστική θα συνεδριάσει άμεσα με σκοπό να επανεκτιμήσει την κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, και να επανακαθορίσει τη στάση της ελληνικής συμβολαιογραφίας αναφορικά με το ζήτημα της διενέργειας πλειστηριασμών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς είναι προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στις 15:30 για ακόμα μία Τετάρτη, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς θα συγκεντρωθούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών