Διαστάσεις παίρνει ο «εμφύλιος» στη ΝΔ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Διαστάσεις παίρνει ο «εμφύλιος» στη ΝΔ

Δημοσίευση: 8:59 μ.μ. | 18/4/17
Διαστάσεις παίρνει ο «εμφύλιος» στη ΝΔ

Σοβαρές διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η κόντρα που ξέσπασε στη ΝΔ και οδήγησε στην «καρατόμηση» της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη υγείας του κόμματος

Και τούτο γιατί μπορεί η Κατερίνα Παπακώστα με ανάρτησή της στο twitter να δήλωσε ότι σέβεται τις αποφάσεις του προέδρου της ΝΔ και ότι παραμένει μάχιμος στρατιώτης του κόμματος, ωστόσο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και βασικό στέλεχος της λεγόμενης καραμανλικής πτέρυγας Ευάγγελος Αντώναρος απασφάλισε εκφράζοντας τη στήριξη του στη βουλευτή της ΝΔ.

«Σήμερα θα σας αποκαλύψω κάτι το οποίο δεν κάνω συνήθως. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχα δώσει έναν από τους τέσσερις σταυρούς που δικαιούμαι ως ψηφοφόρος στην Β Αθηνών στην φίλη και πιστή Νεοδημοκράτισσα Κατερίνα Παπακώστα. Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην της εκφράσω την προτίμηση μου και στις επόμενες εκλογές - οψέποτε γίνουν» έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook ο κ. Αντώναρος.

Μάλιστα σε νεότερη ανάρτησή του, πρόσθεσε: «Τον δεύτερο σταυρό μου τον έδωσα στον Κωστή Χατζηδάκη, σημερινό αντιπρόεδρο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Πού έδωσα τους υπόλοιπους δύο σταυρούς θα μου επιτρέψετε να μην αποκαλύψω - για την ώρα».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών