Δύο τραυματίες από «ελεύθερη πτώση» ασανσέρ στα Χανιά (βίντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Δύο τραυματίες από «ελεύθερη πτώση» ασανσέρ στα Χανιά (βίντεο)

Δημοσίευση: 1:25 π.μ. | 21/4/17
Δύο τραυματίες από «ελεύθερη πτώση» ασανσέρ στα Χανιά (βίντεο)

Είναι το δεύτερο περιστατικό στην πόλη της Κρήτης μέσα σε ένα μήνα - Δείτε βίντεο

Ένας γιατρός και ένας τραυματιοφορέας, τραυματίστηκαν όταν το ασανσέρ που επέβαιναν τρεις άνδρες έκανε «ελεύθερη πτώση», σε πολυκατοικία στα Χανιά.

Φαίνεται ότι το έχει η συγκεκριμένη πόλη, δεν εξηγείται αλλιώς, η δεύτερη πτώση ασανσέρ μέσα σε διάστημα ενός μήνα, από την τελευταία φορά που τραυματίστηκαν 4 άνθρωποι όταν το ασανσέρ έπεσε από τον 5ο όροφο στο ισόγειο.

Το νέο περιστατικό με την πτώση του ασανσέρ σημειώθηκε σε πολυκατοικία επι της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Δύο τραυματίες από «ελεύθερη πτώση» ασανσέρ στα Χανιά (βίντεο)

Στο ασανσέρ επέβαιναν τρία άτομα μεταξύ των οποίων 2 ήταν τραυματιοφορείς και ένας γιατρός οφθαλμίατρος, όταν αυτό έκανε «ελεύθερη πτώση» από το ισόγειο στον -2.

Οι τρεις άνδρες βρέθηκαν εκεί καθώς είχαν πάει για ένα επείγον περιστατικό, που μια ηλικιωμένη γυναίκα έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως περιγράφει η σύζυγος του τραυματία γιατρού, «Ο άνδρας μου έχει υποστεί κάταγμα επειδή κάποιοι ασυνείδητοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους».


Να σημειωθεί ότι ο γιατρός απλώς μετέβη εκεί για να συνδράμει στους άνδρες του ΕΚΑΒ καθώς η ηλικιωμένη ήταν η πεθερά του.

Οι δύο άνδρες έφεραν ορθοπεδικά τραύματα και με ασθενόφορο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων ενώ παραμένει άγνωστο αν τραυματίστηκε και ο δεύτερος τραυματιοφορέας.

Έχουμε φτάσει να λέμε ευτυχώς που ήταν μόνο δύο οι όροφοί και όχι περισσότεροι, αντί να μην συζητάμε κάν το γεγονός για τέτοιοες πτώσεις που αν μη τι άλλο στις περισσότερες περιπτώσεις ευθύνεται το γεγονός της έλλειψης συντήρησης. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο συμβάν στα Χανιά.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών