Μακρύκανο όπλο και πιστόλι χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας σε τράπεζα στον Πειραιά | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μακρύκανο όπλο και πιστόλι χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας σε τράπεζα στον Πειραιά

Δημοσίευση: 9:46 μ.μ. | 20/4/17
Μακρύκανο όπλο και πιστόλι χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας σε τράπεζα στον Πειραιά

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των ομήρων

Φως στην υπόθεση της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Χατζηκυριακού 27-31 στον Πειραιά από
τέσσερα άτομα με καλυμμένα πρόσωπα, αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των τριών πελατών και των πέντε υπαλλήλων που βρίσκονταν μέσα στο υποκατάστημα.

Καταθέσεις δεν αποκλείεται να ληφθούν και από περίοικους που ωστόσο δεν αντελήφθησαν άμεσα ότι γινόταν ληστεία εντός του υποκαταστήματος. Την υπόθεση χειρίζονται έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι δράστες, εκτός από αντικείμενα που απέσπασαν από τις θυρίδες της τράπεζας που βρίσκονταν στον ημιυπόγειο χώρο, πήραν χρήματα και από τα ταμεία.

Μάλιστα, για να μπορέσουν να εργαστούν ανενόχλητοι στο χώρο επί τρεις ώρες όπου βρίσκονταν οι θυρίδες της τράπεζας με τη χρήση οξυγόνου, οδήγησαν τους ομήρους σε υπόγειο χώρο του καταστήματος.

Τα όπλα που χρησιμοποίησαν, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ήταν ένα μακρύκανο και ένα πιστόλι. Η ληστεία στην τράπεζα σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι, ενώ το μπουτόν συναγερμού ενεργοποιήθηκε στις 16:49 το απόγευμα. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, για τους οποίους δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό το μέσο με το οποίο διέφυγαν.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών