Νοσοκομείο Πύργου: Μπαίνει σε λειτουργία Μαστογράφος μετά από 13 χρόνια | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Νοσοκομείο Πύργου: Μπαίνει σε λειτουργία Μαστογράφος μετά από 13 χρόνια

Δημοσίευση: 11:39 π.μ. | 21/4/17

Σε λειτουργία τίθεται από την Τετάρτη 26 Απριλίου ο Μαστογράφος του Νοσοκομείου Πύργου που από την εγκατάστή του στο Νοσοκομείο Πύργου το 2004, δεν τέθηκε ποτέ σε λειτουργία.

Έτσι, μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων γυναικών από την Ηλεία, που αναγκάζονταν να μετακινηθούν προς την Πάτρα ή να απευθυνθούν σε ιδιωτικά κέντρα, προκειμένου να υποβληθούν σε μαστογραφία.

Ο Μαστογράφος, εγκαταστάθηκε στο Ακτινολογικό Τμήμα το 2004, οπότε και εγκαινιάστηκε το Νοσοκομείο του Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου». Ουσιαστικά, βγήκε από το κουτί, τοποθετήθηκε στον ειδικό θάλαμο, συνδέθηκε και… ουδέποτε λειτούργησε. Το 2012, έγινε μια προσπάθεια από την τότε Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Φιλιπποπούλου για την ενεργοποίηση του εν λόγω μηχανήματος, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί, λόγω έλλειψης προσωπικού. Αυτό άλλωστε είναι και το βασικό πρόβλημα στους περισσότερους Τομείς και Κλινικές του Νοσοκομείου Πύργου, με τους εργαζόμενους να ξεπερνούν τα βιολογικά τους όρια για να μην καταρρεύσει το Νοσοκομείο του Πύργου…

πηγή

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών