«Θα κλάψουν μανούλες για το Ερρίκος Ντυνάν» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Θα κλάψουν μανούλες για το Ερρίκος Ντυνάν»

Δημοσίευση: 1:46 μ.μ. | 19/4/17

Θα κλάψουν μανούλες όταν ξεκινήσουν οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία και τεθεί το θέμα με το «Ερρίκος Ντυνάν», είπε σε συνέντευξη του ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ο κ Κουρουμπλής υποστηρίζει ότι η έρευνα θα καταδείξει μεγάλο θέμα για τουλάχιστον δύο πρόσωπα στη Ν.Δ. Μιλώντας στον ρ/σ «Πρακτορείο 104,9 Fm» υπογράμμισε ότι «η υγεία είναι μέγιστο αγαθό και θα έπρεπε να υπάρχει κοινός τόπος αλλά έγινε πεδίο μεγάλης ρεμούλας. Τα τελευταία 20 χρόνια -η πολιτική και το πολιτικό σύστημα για την υγεία- ξόδεψε εκατομμύρια ωστόσο το σύστημα δεν απέδωσε, γι' αυτό αποφασίστηκε από την κυβέρνηση να ανοίξει το θέμα, να δούμε πού υπάρχουν πολιτικές ευθύνες - γιατί υπάρχουν. Τώρα εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες εμείς δεν είμαστε δικαστές για να αποφασίσουμε».

Σχετικά με την απομάκρυνση της Κατερίνας Παπακώστα, ο κ. Κουρουμπλής είπε καταρχήν ότι το ζήτημα είναι εσωκομματικό της Ν.Δ. και δεν θέλησε να το σχολιάσει, ωστόσο τόνισε πως «μόλις τελειώσει η αξιολόγηση ο κόσμος θα καταλάβει ότι η Ν.Δ. είναι τριχοτομημένη».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών