Επεισόδιο με μέλη της ΛΑΕ στη Βουλή | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Επεισόδιο με μέλη της ΛΑΕ στη Βουλή

Δημοσίευση: 9:30 μ.μ. | 18/5/17

Πέταξαν από τα θεωρεία έντυπα διαμαρτυρίας – Είμαστε άνεργοι, τόνισαν στους δημοσιογράφους

Νεολαίοι της Λαϊκής Ενότητας δήλωσαν οι τρεις νέοι που από τα θεωρεία πέταξαν στην αίθουσα της Ολομέλειας χαρτιά για την περίοδο υπαγωγής στα μνημόνια.
Οι τρεις νέοι οδηγήθηκαν από τη φρουρά της Βουλής εκτός των θεωρείων.

Σε δημοσιογράφους που τους πλησίασαν είπαν ότι τα «επτά χρόνια είναι αρκετά» και αυτό ανέφεραν στα χαρτιά που πέταξαν στην Ολομέλεια την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαστε άνεργοι», είπαν στους δημοσιογράφους και ανέφεραν ότι για τους λόγους της πράξης του θα εκδοθεί ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.

«7 χρόνια-4 Μνημόνια. Το δικό μας survivor: Δουλειά την Κυριακή-Φόροι- Κομμένα: συντάξεις-μισθοί. Ανεργία. Ξενιτιά. Αρπαγή των σπιτιών μας. Ξεπούλημα της χώρας. Αυτή η συμφωνία μάς στέλνει Γερμανία! Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από εδώ!!!», έγραφε η προκήρυξη που έριξαν οι νεολαίοι της Λαϊκής Ενότητας στην Ολομέλεια την ώρα της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ. 

Η ίδια προκήρυξη αναφέρει επίσης ότι «τα νέα μέτρα προβλέπουν να χάνεται 1 μισθός και 2 συντάξεις και τα αντίμετρα της κυβέρνησης προβλέπουν δωρεάν ένα μνημόσυνο και 2 τρισάγια» - λεζάντα που συνοδεύει ένα σκίτσο με δύο ηλικιωμένους

Αυτό είναι το φυλλάδιο που πέταξαν τα στελέχη της ΛΑΕ


Και η πίσω όψη

Δείτε φωτογραφίες
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών