Εξάρθρωση συμμορίας που έκλεβε σπίτια ηλικιωμένων | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Εξάρθρωση συμμορίας που έκλεβε σπίτια ηλικιωμένων

Δημοσίευση: 10:26 μ.μ. | 19/5/17

Τα μέλη της προσποιούνταν υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας

Στην εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας πραγματοποιούσαν κλοπές σε σπίτια ηλικιωμένων
, όπου έμπαιναν προσποιούμενα υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, έπειτα από αναζητήσεις, στην Ηλιούπολη, δύο Ελληνες, ηλικίας 21 και 25 ετών, ενώ αναζητείται ένας 29χρονος συνεργός τους.

Εδώ και έξι μήνες, οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της σπείρας εντόπιζαν τα θύματά τους και με το πρόσχημα ελέγχου βλαβών των μετρητών ρεύματος ή διαρροών από ηλεκτρικές συσκευές, αποσπούσαν την προσοχή τους και ερευνώντας τους χώρους των διαμερισμάτων αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή.

Για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν μισθωμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία φρόντιζαν να σταθμεύουν σε απόσταση από τα σημεία που επέλεγαν να δράσουν.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάστηκαν 19 περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών