Σπίρτζης: Η Ν.Δ. κινήθηκε με την καλοστημένη ιστορία της βιωσιμότητας του χρέους και συμμάχησε με τον διάολο | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Σπίρτζης: Η Ν.Δ. κινήθηκε με την καλοστημένη ιστορία της βιωσιμότητας του χρέους και συμμάχησε με τον διάολο

Δημοσίευση: 6:03 μ.μ. | 18/5/17

Η Ν.Δ. κινήθηκε με την καλοστημένη ιστορία της βιωσιμότητας του χρέους και συμμάχησε με τον διάολο κατηγορώντας ακόμη και ευρωπαϊκούς θεσμούς ότι ανέχονται την ελληνική κυβέρνηση, κατήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, λίγη ώρα αφότου ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «τρεις ημέρες πριν το Eurogroup δεν υποστηρίζει την προσπάθεια για το χρέος»

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κατηγόρησε τη ΝΔ για «καθημερινά σαμποτάζ με τον κομματικό της στρατό σε όλο το δημόσιο τομέα».

«Κύριοι συνάδελφοι σας παρακαλώ να δείξετε ανοχή και συμπάθεια στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Επιχείρησαν την αριστερή παρένθεση, δεν τους βγήκε. Επιχείρησαν τον Σεπτέμβρη, με όλα τα μέσα, την επιστροφή τους στην εξουσία, δεν τους βγήκε.

Επιχειρούν καθημερινά σαμποτάζ με τους κομματικούς στρατούς, σε όλο το δημόσιο τομέα, δεν τους βγαίνει. Επιχειρούν καθημερινά με τα συστηματικά τους Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την απαξίωση της κυβέρνησης και του έργου που κάνουμε, δεν τους βγαίνει», είπε Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι «επένδυσαν να μην ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, δεν τους βγήκε. Συναντήθηκαν και συμμάχησαν με το διάολο. Με όλους, με τον Σόϊμπλε, με τους ευρωβουλευτές τους κατήγγειλαν ακόμη και ευρωπαϊκούς θεσμούς γιατί δήθεν ανέχονται την ελληνική κυβέρνηση, δεν τους βγήκε».

«Σας παρακαλώ να τους καταλάβετε όλοι και να ανεχθείτε τις ίσως απρεπείς συμπεριφορές τους. Σας προτείνω να επαναλάβετε το φιάσκο των εγκαινίων και των νέων αναπτυξιακών υποδομών που φτιάχνουμε, θα ζητήσουμε κι εμείς από τους πολίτες να μην πιστεύουν τα μάτια τους. Το ξέρετε και δεν σας αρέσει, η χώρα θα βγει από την επιτροπεία από αυτή την κυβέρνηση με την τελική διευθέτηση του χρέους», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος παρατήρησε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είχε ενιαία επικοινωνιακή γραμμή με τη μισή αξιωματική αντιπολίτευση, να προτρέπει πριν από μερικούς μήνες να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση και την άλλη μισή να δηλώνει ότι δεν πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση για να πάμε σε εκλογές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά: Νέες κόντρες στη Βουλή - Τσακαλώτος:Τα αντίμετρα είναι αληθινά - Χατζηδάκης:Πουλήσατε την ψυχή σας - Βορίδης:Την ευχή μας για το χρέος

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών