Ζήτησε συγγνώμη από το ΚΚΕ ο Καραμανλής | Greek-iNews.gr

Ζήτησε συγγνώμη από το ΚΚΕ ο Καραμανλής

Δημοσίευση: 4:59 μ.μ. | 18/5/17

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Κώστας Καραμανλής, λέγοντας δηκτικά πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν «το θλιβερό προνόμιο να ψηφίζει δύο μνημόνια μέσα σε δύο χρόνια» - Παράλληλα, για να επικρίνει ακόμα περισσότερο τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, ζήτησε συγγνώμη από το ΚΚΕ

«Δυστυχώς είστε η έμπρακτη διάψευση της Αριστεράς» είπε ο βουλευτής της ΝΔ προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα επαίνεσε το ΚΚΕ για την πολιτική του συνέπεια. «Κοιτώντας τα έδρανα του ΚΚΕ ζητώ συγγνώμη από τους μόνους πραγματικά αριστερούς αυτής της αίθουσας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραμανλής.

Εν συνεχεία, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως έχει το θλιβερό προνόμιο να ψηφίζει δύο μνημόνιο μέσα σε δύο χρόνια που πλήττουν κυρίως τους αδυνάμους. «Στο 3ο μνημόνιο του Αυγούστου του 2015 ήσασταν συνεπείς και συστηματικοί στην εξόντωση της μεσαίας τάξης, στο 4ο Μνημόνιο είστε σε άλλο πράγμα συστηματικοί: στην εξόντωση των μη προνομιούχων» τόνισε. «Πάντα η Αριστερά έδινε προτεραιότητα στην απόλυτη προστασία των αδυνάμων. Εσείς, έρχεστε και τιμωρείτε αυτούς που υποτίθεται ότι προστατεύετε» συμπλήρωσε.

Ο κ. Καραμανλής προκάλεσε, όμως, αίσθηση επικαλούμενος ρήση του Βλαντιμίρ Λένιν. «Σε ένα μόνο πράγμα είστε Αριστεροί» είπε και εξήγησε «εκφράζετε πιστά τη ρήση του Λένιν ότι η αλήθεια είναι μικροαστική συνήθεια και ότι το επαναλαμβανόμενο ψέμα γίνεται αλήθεια».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών