Βολές Πελετίδη κατά ΚΕΔΕ για τη στάση της στο θέμα της απόλυσης των συμβασιούχων | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Βολές Πελετίδη κατά ΚΕΔΕ για τη στάση της στο θέμα της απόλυσης των συμβασιούχων

Δημοσίευση: 1:33 μ.μ. | 20/6/17

Κάνει λόγο για «στημένα σκηνικά»

Τη στάση της ΚΕΔΕ στο θέμα της απόλυσης των συμβασιούχων στους Δήμους καυτηριάζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, κάνοντας λόγο για «στημένα σκηνικά που εναλλάσσονται μεταξύ κυβέρνησης – ΚΕΔΕ – ΝΔ» :

«Φτάνει πια η κοροϊδία και ο εμπαιγμός των εργαζομένων. Με την πρόσφατη απόφαση του, το  ελεγκτικό συνέδριο οδηγείς στην απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους σε νευραλγικές υπηρεσίες των δήμων,  ενώ μένει να αιωρείται η  απειλή της μη πληρωμής ακόμη και αυτών των δεδουλευμένων τους. Η κυβέρνηση μας προτείνει ως μέτρο την αντικατάσταση τους από 2μηνα και η ΝΔ  ανακοινώνει “πληρώστε τους και απολύστε τους”. Την ίδια ώρα,   η πλειοψηφία της ΚΕΔΕ υπό την ηγεσία του Κου Πατούλη, για μια ακόμη φορά, συνεχίζει  το παιχνίδι του αποπροσανατολισμού και των ψεύτικων εντυπώσεων και μάλιστα την ημέρα που κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των συνδικάτων.

Καλεί τα δημοτικά συμβούλια σε συνεδρίαση της ΚΕΔΕ την Πέμπτη στις 10 το πρωί.  Μετά τις φωτογραφίες, ο  κος Πατούλης  θα φύγει για συνάντηση με τον κ. Σκουρλέτη στις 11! Ποιον επιτελούς κοροϊδεύουν με τέτοιες στημένες συνεδριάσεις; Με ποια θέση η  πλειοψηφία της  ΚΕΔΕ και ο κος Πατουλης θα πάει στον Υπουργό !;;.  Το κυρίαρχο  αίτημα  εργαζομένων και πολλών ήδη δημοτικών συμβουλίων είναι ένα : διασφάλιση  των εργαζομένων στις θέσεις τους για να λειτουργήσουν οι δήμοι μας  και νομοθετική ρύθμιση τώρα για  μετατροπή των συμβάσεων  σε αορίστου χρόνου.

Τα στημένα σκηνικά που εναλλάσσονται μεταξύ  κυβέρνησης – ΚΕΔΕ – ΝΔ  έχουν πια αποκαλυφτεί στα ματιά όλων,  υπογράφουν τις νέες  απολύσεις  χιλιάδων εργαζόμενων και τορπιλίζουν την λειτουργία των δήμων. Στρεψοδικίες και κορώνες της ΚΕΔΕ  του τύπου “Στόχος και προτεραιότητά μας είναι: να διασφαλίσουμε μόνιμη και σταθερή δουλειά στους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση” είναι λόγια γενικά, που κοστολογούνται  όσο και ένα κάλπικο τάλιρο. Αποφεύγει ο Κος Πατούλης  το συγκεκριμένο πρόβλημα και αίτημα και το στέλνει  στις Ελληνικές καλένδες παρέα  με την κυβέρνηση.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών