Έδεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Έδεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα

Δημοσίευση: 12:52 π.μ. | 17/6/17

Εντοπίστηκε από το λιμενικό στα Σφακιά

Στο λιμάνι του Ηρακλείου έδεσε το φορτηγό πλοίο, με σημαία Τανζανίας, που σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν μεταφέρει λαθραία τσιγάρα και εντοπίστηκε στα Σφακιά.

Μάλιστα, υπήρξε καθυστέρηση στον κατάπλου του στην προβλήτα 4 του λιμανιού, προκειμένου να αποπλεύσει το πλοίο της ΑΝΕΚ.

Στην προβλήτα που έδεσε το πλοίο βρίσκεται κλιμάκιο λιμενικών και τελωνειακών αρχών ενώ τα μέτρα είναι εξαιρετικά αυστηρά.

Το πλοίο από το μεσημέρι οδηγήθηκε με συνοδεία σκάφους ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος.

Στο πλοίο επιβαίνουν 6 άτομα πλήρωμα,Ουκρανοί υπήκοοι, είχε αναχωρήσει από το Μαυροβούνιο, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ουκρανικού αλιευτικού. Το Μαυροβούνιο δεν είναι χαρακτηρισμένο ως παγκόσμιο κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Στον όρμο των Σφακίων ήταν έτοιμο να ξεφορτώσει το φορτίο με τα τσιγάρα σε 4 φορτηγά οχήματα που φαίνονται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Flashnews.gr, οι οδηγοί των οποίων  κατάφεραν να διαφύγουν αφήνοντας ακόμη και τα κλειδιά των φορτηγών.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών