Έκθεση για τον εορτασμό των 80 χρόνων του Κλάδου Πουλιών στο Μουσείο Μπενάκη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Έκθεση για τον εορτασμό των 80 χρόνων του Κλάδου Πουλιών στο Μουσείο Μπενάκη

Δημοσίευση: 5:56 μ.μ. | 20/6/17

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου

«Είσαι Πουλί, αυτό μην το ξεχνάς». Το 1936 τα πρώτα Σμήνη ανοίγουν τα φτερά τους στην Αθήνα. 80 χρόνια μετά ο Κλάδος Πουλιών παρουσιάζει την ιστορία του σε μια μεγάλη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς.

Αρχειακό υλικό, πρωτότυπα χειρόγραφα, φωτογραφίες και άλλα ντοκουμέντα από την πλούσια ιστορία του Κλάδου Πουλιών τεκμηριώνουν το σπουδαίο έργου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην ελληνική κοινωνία.


Την έκθεση συνοδεύει η έκδοση επετειακού λευκώματος που αποτυπώνει την ιστορία του Κλάδου Πουλιών από ολόκληρη την Ελλάδα, με ιστορικά γεγονότα από την ίδρυση του Κλάδου, παλαιότερες εκδόσεις και εκπαιδευτικά παιδαγωγικά προγράμματα προηγούμενων χρόνων, τους Εφόρους του Κλάδου Πουλιών και το έργο τους, ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, αποτέλεσμα μια μεγάλης έρευνας που διήρκησε παραπάνω από 10 μήνες.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου, από τις 11:00 έως τις 19:00, στο Μουσείο Μπενάκη - κτήριο οδού Πειραιώς.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον Κλάδο Πουλιών και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. 80 Χρόνια ανοίγουμε φτερά και προχωράμε για άλλα τόσα! Σας περιμένουμε όλους!

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών