Για 40 λεπτά τα είπαν Μητσοτάκης - Σαμαράς | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Για 40 λεπτά τα είπαν Μητσοτάκης - Σαμαράς

Δημοσίευση: 5:03 μ.μ. | 19/6/17

Στα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο ο πρώην πρωθυπουργός μια μέρα πριν τη συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις μετά την απόφαση του Eurogroup

Χωρίς να γίνουν δηλώσεις και διαρροές από καμία εκ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον Αντώνη Σαμαρά που διήρκεσε 40 λεπτά.

Στις 12:30 ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πέρασε το κατώφλι του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τρίτο όροφο της οδού Πειραιώς προκειμένου να συζητήσουν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις μετά την απόφαση του Eurogroup και το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Η συνάντηση πραγματοποιείται μία μέρα πριν την συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς φερόταν προ καιρού, όταν και είχε ανακινηθεί σχετικό θέμα από πλευράς κυβέρνησης, να τάσσεται κατά της συμμετοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών στην κατεύθυνση του να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα συνέχισης της σκληρής αντιπολιτευτικής γραμμής.

Αύριο στις 11 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει και τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάλφρεντ Βέμπερ.

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών