Ισχυροί οι δεμσοί Εθνικής Ασφαλιστικής – Εθνικής Τράπεζας, παρά την πώληση | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ισχυροί οι δεμσοί Εθνικής Ασφαλιστικής – Εθνικής Τράπεζας, παρά την πώληση

Δημοσίευση: 1:41 μ.μ. | 20/6/17

“Δεν παίρνει διαζύγιο από την Εθνική Τράπεζα” διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΤΕ, κ. Π. Θωμόπουλος, αναφερόμενος στις προοπτικές της Εθνικής Ασφαλιστικής, με αφορμή την πώληση - Τι δηλώνουν ο πρόεδρος της Εταιρίας, κ. Χρ. Σαρδελής , ο αναπλ. Δδιευθύνων σύμβουλος, Στ. Κωνσταντάς και ο γενικός διευθυντής πωλήσεων, κ. Γ. Ζαφείρης

Παραμένουν οι δεσμοί της Εθνικής Ασφαλιστικής με την μητρική της Εθνική Τράπεζα, η οποία θα διατηρήσει το 25% της συμμετοχής της, μετά την πώληση πλειοψηφικού πακέτου σε ιδιώτη επενδυτή.

Σαφές μήνυμα προς αυτή την κατεύθυνση, απηύθηνε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Παν. Θωμόπουλος, απευθυνόμενος στους 1.000 και πλέον παριστάμενους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης, για τους διακεκριμένους συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Όπως διευκρίνισε, «η Εθνική Τράπεζα δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Εθνική Ασφαλιστική, αλλά αντίθετα κρατάμε και θα κρατήσουμε τους δεσμούς μας. Το 25% το οποίο θα έχουμε, για εμάς, για την Εθνική Τράπεζα, είναι δεσμός που δεν θα σπάσει”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Χριστόφορος Σαρδελής, μιλώντας στην εκδήλωση που έφερε τον τίτλο "Κορυφαίες Επιτυχίες – Νέες Προκλήσεις”, επικεντρώθηκε στα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρίας, στην ισχυρή κεφαλαιακή της επάρκεια, αλλά και στην πλούσια δράση κοινωνικής υπευθυνότητας.

Και κατέληξε: "Έχετε πολλούς λόγους να είστε υπερήφανοι ως επαγγελματίες. Επιτρέψτε μου όμως να απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ εκ μέρους όλης της διοίκησης για τον υποδειγματικό τρόπο που λειτούργησε τόσο το προσωπικό όσο και τα δίκτυα κατά τους προηγούμενους μήνες, όταν κυοφορούνταν μια τόσο σημαντική αλλαγή, όπως είναι πώληση της εταιρίας. Αν μη τι άλλο, η τάξη και η ευταξία που επεκράτησαν δείχνουν επαγγελματισμό, ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Και είναι για μένα μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή να μοιράζομαι σήμερα μαζί σας τις επιτυχίες σας!"

"Η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία παρά τις αντίξοες συνθήκες", τόνισε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς. Μετά από άλλη μια χρονιά υψηλής κερδοφορίας, η εταιρία συνεχίζει και το 2017 να πετυχαίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, με συνολική αύξηση παραγωγής 18% κατά το α’ τρίμηνο. "Η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει ισχυρή και εύρωστη, ισχυροποιεί και εδραιώνει την ηγετική της θέση, αποτελώντας σημείο αναφοράς και αξιοπιστίας τόσο για τους ασφαλισμένους της όσο και για το σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς." Στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντάς αναφέρθηκε στα πρωτοποριακά προϊόντα της εταιρίας και ιδιαίτερα στο εξαιρετικά επιτυχημένο brand προϊόντων Full, που προσφέρει στους Έλληνες πολίτες την ποιοτική ασφαλιστική κάλυψη που έχουν ανάγκη, πάντα με την υποστήριξη των πολύτιμων παραγωγικών δικτύων της Εθνικής Ασφαλιστικής.


Τέλος, ο κ. Γιώργος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας, σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία, αναφέρθηκε στη σχέση ζωής που αναπτύσσουν οι συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής με τους πελάτες τους. "Όλοι εσείς που βρίσκεστε σήμερα εδώ, μαζί μας, ξέρετε να διαβάζετε τους υποψήφιους πελάτες σας. Μπορείτε να συνδεθείτε με τις ελπίδες τους, τους φόβους και τις προσδοκίες τους. Μπορείτε να τους συμπαρασύρετε στο μαγικό κόσμο της ασφάλειας, να τους εντάξετε στην μεγάλη οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής. Και να είστε δίπλα τους για μια ζωή. To να αγαπάς τους πελάτες σου είναι μια τέχνη. Μια τέχνη που εδώ στην Εθνική Ασφαλιστική κατέχουμε και τελειοποιούμε εδώ και 126 χρόνια." Και κατέληξε: "Σταθείτε ο ένας δίπλα στον άλλο, σταθείτε δίπλα στους πελάτες μας. Η ζωή του ανθρώπου, η επιβίωση και η ευζωϊα του ήταν και θα συνεχίσει να είναι υπόθεση συλλογική, υπόθεση της ομάδας. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο, χρειαζόμαστε συμμάχους, πελάτες, συνεργάτες, συναδέλφους που μαζί τους θα μοιραστούμε το όραμά μας. Η απομόνωση δεν έχει φέρει ποτέ επιτυχία. Ούτε κι ευτυχία. Κι εμείς είμαστε τυχεροί γιατί όχι απλώς έχουμε ομάδα, αλλά την ηγετική ομάδα. Μια τεράστια ανθρώπινη παραγωγική δύναμη, που με γνώση, πάθος, σεβασμό και συνέπεια συνεχίζει να κάνει πράξη το ακατόρθωτο, να ξεπερνάει τον ίδιο της τον εαυτό και να απαντάει στις μικρές και μεγάλες προκλήσεις του σήμερα, σχεδιάζοντας τον υπέροχο καινούργιο κόσμο του αύριο!"


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών