Καταργήθηκε βραδινό δρομολόγιο για Σκόπελο και Αλόννησο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Καταργήθηκε βραδινό δρομολόγιο για Σκόπελο και Αλόννησο

Δημοσίευση: 11:57 π.μ. | 20/6/17
Καταργήθηκε βραδινό δρομολόγιο για Σκόπελο και Αλόννησο

Προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των Σποράδων

Το βραδινό δρομολόγιο του Flying Cat από τον Άγιο Κωνσταντίνο για Σκόπελο και Αλόννησο καταργήθηκε με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των Σποράδων.

Όπως δηλώνουν οι τοπικοί άρχοντες των δύο νησιών οι ταξιδιώτες που έχουν προγραμματίσει τη μετάβαση και παραμονή τους σε Σκόπελο και Αλόννησο και φθάνουν τ΄ απογεύματα αεροπορικώς στη Σκιάθο, δεδομένης της έλλειψης βραδινών δρομολογίων, αναγκάζονται να διανυκτερεύουν στο νησί.

Κάτοικοι και Αρχές εκφράζουν φόβους πως αν δεν βρεθεί τρόπος να αποκατασταθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των τριών νησιών, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, όταν τα καταλύματα στη Σκιάθο θα είναι δυσεύρετα, το πρόβλημα με τους transit ταξιδιώτες, που θα «παγιδεύονται» για μια βραδιά στο νησί, θα ενταθεί.

Ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως το συγκεκριμένο μείζον πρόβλημα προέκυψε φέτος με την κατάργηση του δρομολογίου του flying cat από τον Άγιο Κωνσταντίνο, που διήρχετο από τη Σκιάθο στις 21:00 και από την Αλόννησο στις 23:00.

Ο κ. Βαφίνης, ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης και Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος θα συμμετάσχουν σε ευρεία συνάντηση στο υπουργείο Ναυτιλίας, εντός της εβδομάδος, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων όλων των ναυτιλιακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις Σποράδες, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών