Μοναδικό στην Ελλάδα ρολόι 150.000 ευρώ και 21 κιλά κοκαΐνη στα χέρια της αστυνομίας | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μοναδικό στην Ελλάδα ρολόι 150.000 ευρώ και 21 κιλά κοκαΐνη στα χέρια της αστυνομίας

Δημοσίευση: 7:01 μ.μ. | 17/6/17

Στοιχεία για την εξάρθρωση πέντε εγκληματικών οργανώσεων παρουσίασε η ΕΛΑΣ

Στοιχεία για την εξάρθρωση πέντε εγκληματικών οργανώσεων έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, και είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο από αυτές, που διέπρατταν ληστείες και κλοπές
από σπίτια, εταιρείες και ΑΤΜ στην Αττική και στην περιφέρεια είχαν κέρδη που ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης παρουσίασε σήμερα την πολύκροτη αυτή υπόθεση αλλά και την εξάρθρωση ακόμη τριών εγκληματικών οργανώσεων ναρκωτικών.

Όσων αφορά στην υπόθεση των δύο εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες είχαν εξαρθρωθεί στις 2 Νοεμβρίου 2016, η Αστυνομία συνέλαβε χθες δύο ακόμη μέλη της, έναν 43χρονο και μία 40χρονη, οι οποίοι διατηρούσαν ενεχυροδανειστήρια, τα δύο από αυτά στο Μενίδι, οι οποίοι κατείχαν και ρευστοποιούσαν στην αγορά κοσμήματα, ρολόγια και λοιπά τιμαλφή. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κατά τη χθεσινή σύλληψη του 43χρονου βρέθηκε στο αυτοκίνητό του ρολόι αξίας πάνω από 150.000 ευρώ, το οποίο είναι το μοναδικό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στην εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων ναρκωτικών, η μία εκ των οποίων διακινούσε και παράτυπους μετανάστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, κοκαΐνη συνολικού βάρους 21,480 κιλών και 316 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών