Στη Βουλή φέρνουν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τη συνομιλία Καμμένου με ισοβίτη | Greek-iNews.gr

Στη Βουλή φέρνουν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τη συνομιλία Καμμένου με ισοβίτη

Δημοσίευση: 2:14 μ.μ. | 19/6/17

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος της ΝΔ και ο Θ. Παπαθεοδώρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καταγγέλλουν τον υπουργό Άμυνας για «αντιθεσμική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη»

Την επικοινωνία του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με εφοπλιστή, καταδικασμένο σε ισόβια για υπόθεση ναρκωτικών καταδίκασαν με ερωτήσεις τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ζητώντας μάλιστα περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Εκ μέρους της ΝΔ ερώτηση κατέθεσε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος μιλά για  «απαράδεκτη παρέμβαση» που επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον κ. Καμμένο. Ρωτά μάλιστα τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή εάν έχει ενημερωθεί για την υπόθεση και εάν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια για να προστατεύσει το κύρος της Δικαιοσύνης.

Αντίστοιχα, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, χαρακτήρισε «απολύτως αντιθεσμική» την επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον κρατούμενο. Ο κ. Παπαθεοδώρου ρωτά μάλιστα τον υπουργό Δικαιοσύνης εάν η επικοινωνία ήταν «άμεση ή έμμεση και αν το γεγονός αυτό ήταν σε γνώση του Συμβουλίου της Φυλακής». Ζητεί επίσης να αποκαλυφθεί «σε ποιο σημείο της διαδικασίας  και με ποιο τρόπο έγινε η, κατά δήλωση του υπουργού  Εθνικής Άμυνας, παρέμβασή του  στην Εισαγγελία και ποιες  ήταν οι ενέργειες του υπουργού Δικαιοσύνης».

Ο κ. Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο θέμα και με παρέμβασή του στη Βουλή κάνοντας λόγο για «βορβορώδεις» αποκαλύψεις. Κάλεσε μάλιστα τον υπουργό Δικαιοσύνης ή να διαψεύσει τις αποκαλύψεις ή να τις διερευνήσει σε βάθος

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών