Το τραγικό μήνυμα της οικογένειας του επιχειρηματία που απήχθη στην Κρήτη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Το τραγικό μήνυμα της οικογένειας του επιχειρηματία που απήχθη στην Κρήτη

Δημοσίευση: 1:58 μ.μ. | 17/6/17

Επί 53 ημέρες δεν έχουν καμία ενημέρωση για την τύχη του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Με μια επιστολή στον τοπικό τύπο του Ηρακλείου στην οποία ξεχειλίζει η αγωνία και η απελπισία, η οικογένεια του 50χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, που απήχθη τον Μάρτιο στην Κρήτη,
αναφέρει ότι από τις συνολικά 80 ημέρες της απαγωγής, τις τελευταίες 53 δεν έχουν σημεία ζωής από τον άνθρωπό τους. Η οικογένεια στη δραματική αυτή επιστολή δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις περατώθηκαν.

Η επιστολή της οικογένειας:

«Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση

Οικογένεια Λεμπιδάκη»

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών