Πάτρα: Απολογούνται οι γονείς του 7 μηνών βρέφους που φέρει κατάγματα εγκαύματα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πάτρα: Απολογούνται οι γονείς του 7 μηνών βρέφους που φέρει κατάγματα εγκαύματα

Δημοσίευση: 10:46 π.μ. | 26/7/17

Το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο 

Στο Δικαστικό Μέγαρο θα οδηγηθούν σήμερα  ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα του κακοποιημένου βρέφους μόλις 7 μηνών,
το οποίο εξακολουθεί να  νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να απολογηθούν. Ο πατέρας η μητέρα του 27, ισχυρίζονται πως τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο σώμα του το βρέφος – μώλωπες, εκχυμώσεις, καψίματα- τα προκάλεσε ο μεγαλύτερος γιος του!

Οι κατηγορίες που τους έχουν ασκηθεί είναι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία και αν τελικά κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με 5 έως 10 χρόνια φυλάκισης.

Ωστόσο, ερωτηματικά  παραμένουν ακόμα για τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκαν στο επτά μηνών κοριτσάκι τα κατάγματα αλλά και τα εγκαύματα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των γονιών, η μητέρα αρνείται τις βαριές κατηγορίες. Ετσι αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας ώστε να πέσει φως στο κατά πόσο οι ισχυρισμοί του ζευγαριού ευσταθούν ή οι ίδιοι προκάλεσαν τα κατάγματα, τους μώλωπες και τα καψίματα στο επτά μηνών κοριτσάκι.

Η καταγγελία

Καταγγελία ότι το παιδί κακοποιείται από τους γονείς του είχε κάνει συγγενικό πρόσωπο των δύο γονιών του επτά μηνών βρέφους πριν από δύο μήνες. Τότε, η υπόθεση διερευνήθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, ενώ οι γονείς, όπως και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ότι το κοριτσάκι είχε δεχθεί χτυπήματα από το μεγαλύτερο αδελφάκι του που το ζηλεύει.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου πατέρα και της 27χρονης μητέρας, και τώρα το παιδί δέχθηκε την «επίθεση» του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, καθώς αυτό, πέταξε το κοριτσάκι από το ριλάξ, πριν προλάβει η μητέρα να αντιδράσει.

Οσο για τα εγκαύματα που φέρει το βρέφος, η μητέρα υποστηρίζει ότι προέρχονται από από καυτό γάλα το οποίο έπεσε πάνω του.

Το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών